Lezing 

Zelfsturing bij verandering; vasthouden en loslaten

Wat is de beste manier om met veranderingen om te gaan? Hoe gaat u met onzekerheid om? Welke strategie hanteert u? Erik heeft een grote verandering doorgemaakt doordat hij zijn rechterarm, bij een busongeluk in Indonesië, heeft verloren. De psycholoog zei dat hij geen bergen meer kon beklimmen en ander werk moest zoeken. Nu klimt en fietst hij weer in de bergen, is in 2014 voor Nederland uitgekomen bij het WK para taekwondo en werkt zonder beperkingen. Zijn manier; Neem het heft in eigen handen, durf daarna los te laten en vergeet niet een extra hand te vragen. Een persoonlijke en humoristische lezing met toepasbare lessen over zelfsturing, succes en valkuilen.

Deze lezing kan aan de actuele situatie van uw organisatie aangepast worden zodat deze goed aansluit bij de belevingswereld van uw medewerkers

 

 

Workshop

Na de lezing kan een workshop volgen waarbij de medewerkers met elkaar in gesprek gaan over hun persoonlijke strategieën en de vraag beantwoorden wanneer zij zichzelf als een succesvolle medewerker zien.

Nieuw wegen zoeken kan pijnlijk zijn maar dit is tijdelijk, opgeven is voor altijd. Blijf zoeken en proberen. Als de moed je echt in de schoenen zakt ga dan eens op de kop staan!

 

Ellen Sleebe HR manager Xonar jeugdinstelling;  "Erik slaagt erin energie bij een grote groep mensen los te maken, spreekt herkenbare taal en raakt de essentie van het zelf verantwoordelijkheid nemen." 

 

 

 

 

 

Neem het heft in eigen handen,
durf daarna los te laten
en vergeet niet een extra hand te vragen.